1
 
 
Fabrica VEKA in SENDENHORST

    VEKA

Az 1969-ben alakult  VEKA NÉMETORSZÁG több évtizedes szakmai tapasztalata és a vállalkozás felelősségteljes szelleme a cég minden munkatársát minőségi teljesítményre kötelezi. Ennek köszönhetően a VEKA profilok felhasználói különösen elégedettek az utolérhetetlen minőséggel. Válassza azt a profilrendszert, amellyel a világon a legtöbb ember meg van elégedve.
A VEKA AG négy kontinensen tobb leányvállalattal látja el első osztályú profillal és műszaki szakismerettel a partnereit. A VEKA NÉMETORSZÁG teljes mértekben a minősegi müanyag nyilászáró profilok gyártására  szakosodott, figyelembe vévé az  az ökológiai és gazdasági elönyöket.Az általuk gyártott müanyag nyilászáró profilok élettartama minimum 30 év , maximálisan véd a környezeti változások ellen és nem alvul el biztositva ezáltal egy tökéletes befektetést a következő generáció számára is.
Bármely müanyag profil kategória olyan szerkezeti megoldásokat kinál amelyek modern esztétikus időálló nyilászáró szerkezetek gyártását biztositja. A VEKA profilok nemcsak az egyszerű ajtó és ablak gyártását, hanem az elegáns toló ajtó, harmonika-ajtó, redönyök és zsalugáterek előállítását is lehetővé teszik 32 szinben.

 


                                                

VEKA HOMPAGE